Overslaan en naar inhoud gaan

Alle nieuwsberichten

Een overzicht van alle nieuwsberichten.

Dekkingsgraad februari 2023


De dekkingsgraad van eind februari 2023 is uitgekomen op 114,6%. Dat is flink hoger dan de dekkingsgraad van eind januari (111,2%).

Lees meer

Belastingaangifte 2022


Tussen 1 maart en 14 juli 2023 kunt u de belastingaangifte over 2022 doen. U doet dit online op de website van de Belastingdienst. De Belastingdienst heeft de meeste bedragen al voor u ingevuld.

Lees meer

Kwartaalbericht vierde kwartaal 2022


Het vierde kwartaalbericht van 2022 van Pensioenfonds Vervoer is nu beschikbaar. In het kwartaalbericht staat uitgebreide informatie over de financiële situatie van het fonds op 31 december 2022.

Lees meer

WIA-aanvulling blijft gelijk, premie iets omhoog


Word je meer dan 35% arbeidsongeschikt? Dan krijg je van Pensioenfonds Vervoer een aanvulling op de uitkering van UWV als je in de sector beroepsgoederenvervoer of besloten busvervoer werkt(e). Lees meer.

Lees meer

Pensioenen in 2023 weer omhoog


Pensioenfonds Vervoer heeft de pensioenen een half jaar geleden met 3,24% verhoogd. We verhogen de pensioenen nu nog een keer, dit keer met 3,09%.

Lees meer

Later goed geregeld? Check het nu!


Wil jij weten of jouw pensioen goed geregeld is? Dat kan heel gemakkelijk met een check. Beantwoord een paar vragen en binnen enkele minuten krijg je een aantal tips op maat.

Lees meer

Vragen? Kom naar een chauffeurscafédag


Regelmatig organiseren wij een chauffeurscafédag. Kom gerust langs, een afspraak maken is niet nodig. Vind direct een cafédag bij jou in de buurt.

Lees meer

Belangrijk onderzoek


Pensioenfonds Vervoer wil graag weten wat u belangrijk vindt als het gaat om de manier waarop wij omgaan met het geld voor uw pensioen. In dit onderzoek staat de hoogte van uw pensioen centraal.

Lees meer

Zomer-onderzoek Pensioenfonds Vervoer


Pensioenfonds Vervoer wil graag weten wat u belangrijk vindt als het gaat om de manier waarop wij omgaan met het geld voor uw pensioen. U hoeft niets te weten van beleggen of pensioen om de vragen te kunnen beantwoorden. Wilt u ons alstublieft helpen?

Lees meer

De pensioenen gaan in 2022 omhoog


Lange tijd konden we de pensioenen niet verhogen. Dit jaar kan dat gelukkig wel. De overheid heeft de regels versoepeld en de financiële gezondheid van het fonds is verbeterd. Daardoor kunnen we nu de pensioenen per 1 juli 2022 verhogen met 3,24%.

Lees meer

Jaarverslag 2021 online


Pensioenfonds Vervoer heeft het jaarverslag van 2021 gepubliceerd. In het jaarverslag geven wij informatie over de financiële positie van het fonds en belangrijke ontwikkelingen in 2021.

Lees meer

Pensioenfonds Vervoer gaat uit alle beleggingen in de Russische staat en Russische ondernemingen


Met het binnenvallen van Oekraïne door Rusland is een erg zorgelijke situatie ontstaan. Deze raakt de hele wereld, direct of indirect. Dat geldt natuurlijk voor de inwoners van Oekraïne, maar bijvoorbeeld ook voor familieleden van Oekraïners die in Nederland wonen. Pensioenfonds Vervoer keurt alle vormen van agressie af.

Lees meer

We zijn op weg naar een nieuwe pensioenregeling


Er komt een nieuw pensioenstelsel. Daardoor moet ook de pensioenregeling van Pensioenfonds Vervoer op een aantal punten veranderen. Je ziet straks beter hoeveel geld jij en je werkgever betalen voor je pensioen en hoeveel geld er voor jou in de pensioenpot zit. Bekijk wat er nog meer gaat veranderen.

Lees meer

Welkom deelnemers van Pensioenfonds TNT Express


Pensioenfonds Vervoer heet alle deelnemers en pensioengerechtigden van Pensioenfonds TNT Express van harte welkom. Op 1 december 2021 draagt Pensioenfonds TNT Express het pensioen dat tot 1 januari 2021 is opgebouwd over aan Pensioenfonds Vervoer. Pensioenfonds Vervoer neemt ook de maandelijkse uitkeringen over.

Lees meer

Zwaarwerkregeling beroepsgoederenvervoer


In de cao beroepsgoederenvervoer is een Zwaarwerkregeling afgesproken die zal worden uitgevoerd door de Stichting RVU Beroepsgoederenvervoer. Het is geen regeling van Pensioenfonds Vervoer, maar we hebben toch wat informatie op de website.

Lees meer

Welkom deelnemers van Pensioenfonds TNT Express


Pensioenfonds Vervoer heet alle deelnemers en pensioengerechtigden van Pensioenfonds TNT Express van harte welkom. 1 december 2021 draagt Pensioenfonds TNT Express het pensioen dat tot 1 januari 2021 is opgebouwd over aan Pensioenfonds Vervoer.

Lees meer