Overslaan en naar inhoud gaan

Nieuws

Een overzicht van alle nieuwsberichten.

Jaarverslag 2021 online


Pensioenfonds Vervoer heeft het jaarverslag van 2021 gepubliceerd. In het jaarverslag geven wij informatie over de financiële positie van het fonds en belangrijke ontwikkelingen in 2021.

Lees meer

Dekkingsgraad april 2022


De dekkingsgraad van eind april 2022 is uitgekomen op 113,3%. De dekkingsgraad van eind maart 2022 was 111,4%. De stijging van de dekkingsgraad is het gevolg van de hogere rente. De aandelenkoersen zijn in april gedaald.

Lees meer

Kwartaalbericht eerste kwartaal 2022


Het eerste kwartaalbericht van 2022 van Pensioenfonds Vervoer is nu beschikbaar. In het kwartaalbericht staat uitgebreide informatie over de financiële situatie van het fonds op 31 maart 2022.

Lees meer

Pensioenfonds Vervoer gaat uit alle beleggingen in de Russische staat en Russische ondernemingen


Met het binnenvallen van Oekraïne door Rusland is een erg zorgelijke situatie ontstaan. Deze raakt de hele wereld, direct of indirect. Dat geldt natuurlijk voor de inwoners van Oekraïne, maar bijvoorbeeld ook voor familieleden van Oekraïners die in Nederland wonen. Pensioenfonds Vervoer keurt alle vormen van agressie af.

Lees meer

We zijn op weg naar een nieuwe pensioenregeling


Er komt een nieuw pensioenstelsel. Daardoor moet ook de pensioenregeling van Pensioenfonds Vervoer op een aantal punten veranderen. Je ziet straks beter hoeveel geld jij en je werkgever betalen voor je pensioen en hoeveel geld er voor jou in de pensioenpot zit. Bekijk wat er nog meer gaat veranderen.

Lees meer