Overslaan en naar inhoud gaan

Nieuws

Een overzicht van alle nieuwsberichten.

Dekkingsgraad maart2021


De dekkingsgraad van Pensioenfonds Vervoer is eind maart 2021 uitgekomen op 106,2%. Op 328 februari 2021 was de dekkingsgraad 103,8%. De toename is te danken aan een stijging van de rente en van de aandelenkoersen.

Lees meer

Belastingaangifte 2020


Tussen 1 maart en 8 mei kunt u belastingaangifte over 2020 doen. De Belastingdienst heeft de meeste bedragen al voor u ingevuld. Maar het is wel goed om die nog te controleren. Uw pensioenoverzicht komt hierbij goed van pas. 

Lees meer

Het Pensioenakkoord: nieuwe regels voor pensioen


We begrijpen dat iedereen graag wil weten wat de nieuwe regels precies gaan betekenen voor ieders pensioen. Helaas kunnen we dat nu nog niet vertellen.

Lees meer

Kwartaalbericht vierde kwartaal 2020


Het vierde kwartaalbericht van 2020 van Pensioenfonds Vervoer is nu beschikbaar. In het kwartaalbericht staat uitgebreide informatie over de financiële situatie van het fonds op 31 december 2020.

Lees meer

Pensioenopbouw in 2021


De pensioenopbouw en de premie voor de basispensioenregeling blijven gelijk.

Lees meer

Alle resterende voorwaardelijke pensioenen zijn omgezet in gewoon pensioen


Op 31 oktober 2020 zijn alle pensioenen die nog voorwaardelijk waren, omgezet in een gewoon pensioen. De zogeheten VPL-regeling bij Pensioenfonds Vervoer is daarmee ten einde gekomen. 

Lees meer

Herbenoeming mw. A. Stevens als bestuurslid


Mw. A. Stevens is met ingang van 1 juni 2020 herbenoemd als bestuurslid van Pensioenfonds Vervoer namens de pensioengerechtigden, voor een termijn van vier jaar.

Lees meer

Jaarverslag 2019 online


Pensioenfonds Vervoer heeft het jaarverslag van 2019 gepubliceerd. In het jaarverslag geven wij informatie over de financiële positie van het fonds en belangrijke ontwikkelingen in 2019.

Lees meer

Belastingaangifte 2019


Tussen 1 maart en 1 mei kunt u belastingaangifte over 2019 doen. De Belastingdienst heeft de meeste bedragen al voor u ingevuld. Maar het is wel goed om die nog te controleren. Misschien moet u bedragen over uw inkomen aanpassen of aanvullen. Uw pensioenoverzicht komt hierbij goed van pas.

Lees meer

Eén kandidaat voor bestuurslid namens de pensioengerechtigden


Pensioenfonds Vervoer heeft een bestuur met leden namens de werkgevers, de werknemers en een lid namens de pensioengerechtigden. Daarnaast zijn er twee onafhankelijke bestuursleden. In december 2019 is hiervoor deze vacature bekend gemaakt. Er is één kandidaat voorgedragen voor de bestuursfunctie.

Lees meer