Overslaan en naar inhoud gaan

Nieuws

Een overzicht van alle nieuwsberichten.

Dekkingsgraad december 2021


De dekkingsgraad is eind december 2021 uitgekomen op 111,0%. Eind november bedroeg de dekkingsgraad 107,9%. Vooral de aandelen werden flink meer waard. Ook de rente steeg in december.

Lees meer

Welkom deelnemers van Pensioenfonds TNT Express


Pensioenfonds Vervoer heet alle deelnemers en pensioengerechtigden van Pensioenfonds TNT Express van harte welkom. Op 1 december 2021 draagt Pensioenfonds TNT Express het pensioen dat tot 1 januari 2021 is opgebouwd over aan Pensioenfonds Vervoer. Pensioenfonds Vervoer neemt ook de maandelijkse uitkeringen over.

Lees meer

Zwaarwerkregeling beroepsgoederenvervoer


In de cao beroepsgoederenvervoer is een Zwaarwerkregeling afgesproken die zal worden uitgevoerd door de Stichting RVU Beroepsgoederenvervoer. Het is geen regeling van Pensioenfonds Vervoer, maar we hebben toch wat informatie op de website.

Lees meer

Kwartaalbericht derde kwartaal 2021


Het derde kwartaalbericht van 2021 van Pensioenfonds Vervoer is nu beschikbaar. In het kwartaalbericht staat uitgebreide informatie over de financiële situatie van het fonds op 30 september 2021.

Lees meer

Vacature voor het verantwoordingsorgaan


Sinds 1 oktober 2021 is een zetel beschikbaar voor een vertegenwoordiger van werknemers in het verantwoordingsorgaan (VO).

Lees meer

Welkom deelnemers van Pensioenfonds TNT Express


Pensioenfonds Vervoer heet alle deelnemers en pensioengerechtigden van Pensioenfonds TNT Express van harte welkom. 1 december 2021 draagt Pensioenfonds TNT Express het pensioen dat tot 1 januari 2021 is opgebouwd over aan Pensioenfonds Vervoer.

Lees meer

Jaarverslag 2020 online


Pensioenfonds Vervoer heeft het jaarverslag van 2020 gepubliceerd. In het jaarverslag geven wij informatie over de financiële positie van het fonds en belangrijke ontwikkelingen in 2020.

Lees meer

Belastingaangifte 2020


Tussen 1 maart en 8 mei kunt u belastingaangifte over 2020 doen. De Belastingdienst heeft de meeste bedragen al voor u ingevuld. Maar het is wel goed om die nog te controleren. Uw pensioenoverzicht komt hierbij goed van pas. 

Lees meer

Het Pensioenakkoord: nieuwe regels voor pensioen


We begrijpen dat iedereen graag wil weten wat de nieuwe regels precies gaan betekenen voor ieders pensioen. Helaas kunnen we dat nu nog niet vertellen.

Lees meer

Pensioenopbouw in 2021


De pensioenopbouw en de premie voor de basispensioenregeling blijven gelijk.

Lees meer

Alle resterende voorwaardelijke pensioenen zijn omgezet in gewoon pensioen


Op 31 oktober 2020 zijn alle pensioenen die nog voorwaardelijk waren, omgezet in een gewoon pensioen. De zogeheten VPL-regeling bij Pensioenfonds Vervoer is daarmee ten einde gekomen. 

Lees meer

Herbenoeming mw. A. Stevens als bestuurslid


Mw. A. Stevens is met ingang van 1 juni 2020 herbenoemd als bestuurslid van Pensioenfonds Vervoer namens de pensioengerechtigden, voor een termijn van vier jaar.

Lees meer

Jaarverslag 2019 online


Pensioenfonds Vervoer heeft het jaarverslag van 2019 gepubliceerd. In het jaarverslag geven wij informatie over de financiële positie van het fonds en belangrijke ontwikkelingen in 2019.

Lees meer

Belastingaangifte 2019


Tussen 1 maart en 1 mei kunt u belastingaangifte over 2019 doen. De Belastingdienst heeft de meeste bedragen al voor u ingevuld. Maar het is wel goed om die nog te controleren. Misschien moet u bedragen over uw inkomen aanpassen of aanvullen. Uw pensioenoverzicht komt hierbij goed van pas.

Lees meer

Eén kandidaat voor bestuurslid namens de pensioengerechtigden


Pensioenfonds Vervoer heeft een bestuur met leden namens de werkgevers, de werknemers en een lid namens de pensioengerechtigden. Daarnaast zijn er twee onafhankelijke bestuursleden. In december 2019 is hiervoor deze vacature bekend gemaakt. Er is één kandidaat voorgedragen voor de bestuursfunctie.

Lees meer