Overslaan en naar inhoud gaan

U bent nieuw in de sector

Als uw bedrijf actief is in de vervoerssector, dan gaan wij kijken of uw onderneming onder de verplichtstelling van Pensioenfonds Vervoer valt. Valt u hieronder, dan betekent dat dat uw werknemers verplicht pensioen opbouwen via Pensioenfonds Vervoer.

Om vast te stellen of u onder de verplichtstelling valt, sturen wij u een persoonlijke link voor een online bedrijfsonderzoek.

Na het onderzoek kunnen we bepalen of uw onderneming inderdaad onder de verplichtstelling van Pensioenfonds Vervoer valt. Als dat zo is, dan ontvangt u binnen drie weken een welkomstbrief van ons. Kort nadat u de welkomstbrief ontvangt, krijgt u ook inlogcodes voor het werkgeversportaal. Vanaf dat moment kunt u de gegevens van uw werknemers aanleveren.

Let op: neem contact met ons op als u binnen vier weken na uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel geen bericht van ons ontvangt. Als de bedrijfsactiviteiten van uw onderneming aan de omschrijving van de verplichtstelling voldoet, dan bent u als werkgever zelf ook verantwoordelijk voor een tijdige aansluiting bij Pensioenfonds Vervoer.