Overslaan en naar inhoud gaan

Een andere rechtsvorm

Als uw bedrijf een andere rechtsvorm krijgt, wordt uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel in de meeste gevallen beëindigd. U krijgt dan een nieuwe Kamer van Koophandel-inschrijving voor de nieuwe rechtsvorm. Het is belangrijk dat u deze wijziging zo snel mogelijk aan ons doorgeeft.

Nieuw werkgeversnummer

Bij een nieuwe rechtsvorm krijgt u van ons ook een nieuw werkgeversnummer. U moet ook uw medewerkers aanmelden voor deze nieuwe rechtsvorm.

Geef eenvoudig uw nieuwe rechtsvorm aan ons door

Om de overgang zo makkelijk mogelijk te maken kunt u het formulier 'Onderzoek bedrijfsactiviteiten' gebruiken. Wij beoordelen of uw nieuwe bedrijf ook moet worden aangesloten bij Pensioenfonds Vervoer.

Voorkom correctie nota's

Als u uw oude bedrijf uitschrijft bij de Kamer van Koophandel eindigt ook uw aansluiting bij Pensioenfonds Vervoer. Meld uw werknemers van de oude rechtsvorm af. Zorg dat alle loongegevens en dienstverbandgegevens zijn bijgewerkt. Dit doet u op het werkgeversportaal.

Doet u dit niet, of niet volledig dan blijft uw aansluiting actief. Het gevolg hiervan is dat u nota’s blijft ontvangen van Pensioenfonds Vervoer.

Gaat uw personeel mee over naar uw nieuwe bedrijf? 

Geef dit dan aan onder bedrijfsactiviteiten op het formulier 'Onderzoek bedrijfsactiviteiten'. Geef hierbij aan vanaf wanneer uw personeel overgaat (of overging) naar de nieuwe rechtsvorm. Wij regelen dan het overzetten van uw werknemers voor u.

Meld uw nieuwe bedrijf aan