Overslaan en naar inhoud gaan

Samen uw pensioensituatie bekijken

Op het pensioenoverzicht dat uw partner van Pensioenfonds Vervoer ontvangt (en dat ook in zijn of haar documenten staat op deze site) ziet u hoeveel uw partner bij Pensioenfonds Vervoer heeft opgebouwd. Op deze overzichten staat niet de AOW.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Op de website www.mijnpensioenoverzicht.nl vindt u na inloggen met DigiD een totaaloverzicht van al het pensioen dat is opgebouwd. U ziet het opgebouwd pensioen én het pensioen dat (naar verwachting) opgebouwd gaat worden. Deze berekening wordt gemaakt op basis van de gegevens die nu bekend zijn. Verder toont de website de AOW. U kunt de bruto en de netto bedragen bekijken. Ook is het mogelijk beiden in te loggen met uw eigen DigiD en uw gezamenlijke pensioensituatie te bekijken. Zo ziet u precies welke pensioenen op welk moment ingaan.

Bij het maken van de keuzes, kunt u rekening houden met elkaars situatie. Zo kan het handig zijn om de periode tot u of uw partner AOW ontvangt te overbruggen als een van beiden eerder stopt met werken.

Plannen met het pensioen van Pensioenfonds Vervoer

Als uw partner inlogt op deze website, ziet u het pensioen van Pensioenfonds Vervoer dat uw partner naar verwachting gaat ontvangen en het partnerpensioen waar u recht op heeft. U kunt ook de gevolgen van verschillende keuzes bekijken. 

Als u zelf inlogt op onze website dan ziet u in ‘Documenten’ de post die wij naar u sturen. Bij ‘Persoonlijke gegevens’ kunt u uw e-mailadres invullen.