Overslaan en naar inhoud gaan

Nota’s

U kunt uw nota's en notaspecificaties inzien op het werkgeversportaal. U vindt de nota's onder het tabblad ‘Nota’. Ook als u de administratie uitbesteedt aan een administratiekantoor, kunt u de nota’s op het werkgeversportaal inzien.  

Notagegevens direct inlezen met een UBL bestand

Bij elke digitale nota die we versturen, zit ook een Universal Business Language (UBL) bestand. Een UBL-bestand is een technisch bestand, dat gebruikt wordt voor het uitwisselen van de gegevens van de factuur. U kunt de factuur met dit bestand automatisch in de boekhouding (laten) verwerken. Een handmatige invoer is dus niet meer nodig.

Digitale nota's: gemakkelijk, veilig en overzichtelijk 

Iedere maand of iedere vier weken krijgt u van ons een nota. U kunt ervoor kiezen uw nota’s via e-mail van ons te ontvangen. U kunt deze digitale nota’s eenvoudig archiveren en doorsturen naar uw administrateur. Als u niet betaalt via automatische incasso, dan kunt u via uw digitale nota’s direct betalen met iDeal.
 
Instellen is heel eenvoudig!

  • Log in op het werkgeversportaal.
  • Op het tabblad ‘Mijn gegevens’ kiest u betaalgegevens wijzigen. 
  • Via ‘Wijzigen’ onder het kopje ‘Betaalgegevens Beroepsvervoer’ geeft u aan dat u uw nota via e-mail wilt krijgen. Geef hier ook het e-mailadres door.

We hebben drie dagen nodig om uw keuze voor digitale nota’s te verwerken.  Ga naar het werkgeversportaal.

Herinneringen per e-mail

Heeft u aangegeven dat u de nota’s via e-mail wilt ontvangen? Dan krijgt u eventuele herinneringen op uw nota's ook via e-mail.