Overslaan en naar inhoud gaan

Gevolgen van de coronacrisis tijdens de tweede lockdown

Bijgewerkt 4 januari 2021

Alle informatie over de gevolgen van de coronacrisis voor het pensioen en het betalen van de premie vindt u hier. We werken de pagina steeds bij, zodat u op de hoogte blijft.

Neem contact op als u een vraag heeft

Begin 2020 kwam Nederland tot stilstand door het coronavirus. De maatregelen die werden genomen raakten ons allemaal, persoonlijk en zakelijk. Er waren steunpakketten vanuit de overheid en aangepaste regels bij Pensioenfonds Vervoer. Desondanks zijn en worden veel sectoren binnen het vervoer hard geraakt. Pensioenfonds Vervoer wil met u meedenken. Neem daarom vooral contact met ons op als u een vraag heeft of ergens over wilt praten. Waar mogelijk bekijken we wat er kan en hoe we u kunnen helpen.

Afspraken met de consulenten vinden telefonisch plaats

Uw medewerkers kunnen op dit moment alleen afspraken maken voor een telefonisch gesprek of videobellen. Het is voorlopig ook niet mogelijk afspraken met medewerkers bij u op locatie te maken.

De coronacrisis heeft géén gevolgen voor het nabestaandenpensioen

Pensioenfonds Vervoer keert het partnerpensioen en het wezenpensioen gewoon uit als iemand overlijdt aan de gevolgen van het coronavirus. 
Wanneer heeft iemand recht op partnerpensioen?