Inzicht in je situatie

Je kunt op verschillende manieren inzicht krijgen in jouw pensioen. 

Bekijk je pensioenoverzicht

Ieder jaar krijg je een pensioenoverzicht. Op het pensioenoverzicht staat het pensioen dat je bij Pensioenfonds Vervoer hebt opgebouwd. Ook zie je het bedrag dat je naar verwachting gaat opbouwen als je tot je 68e pensioen blijft opbouwen bij Pensioenfonds Vervoer en hetzelfde blijft verdienen. Dit bedrag is een inschatting.

Op het overzicht vind je ook de pensioenaangroei factor A voor je belastingaangifte. Je pensioenoverzichten kun je terugvinden in 'Mijn dossier'. 

Bezoek het dashboard en kijk of je pensioen genoeg is voor jou

In het dashboard op deze site (bij ‘Mijn pensioen’) kun je zien of het pensioen dat je naar verwachting gaat opbouwen voor jou genoeg is. Het dashboard toont je in ieder geval je pensioen bij Pensioenfonds Vervoer. Wil je een totaaloverzicht, dan kun je eerder opgebouwd pensioen toevoegen.

Deze handleiding helpt je bij alle stappen in het dashboard.

Bezoek mijnpensioenoverzicht.nl

Mijnpensioenoverzicht.nl is een website waar je al je opgebouwde pensioenen bij elkaar ziet, inclusief je AOW. Log in met je DigiD om je pensioensituatie te bekijken. Heb je een partner, dan kunnen jullie ook allebei inloggen om jullie gezamenlijke pensioensituatie te zien. 

Bekijk je regeling

Jouw pensioenpakket bij Pensioenfonds Vervoer bestaat uit verschillende onderdelen. Zo bouw je niet alleen een pensioen op voor jezelf, maar is er ook een uitkering voor je partner geregeld als je overlijdt. Daarnaast zijn er verschillende verzekeringen opgenomen in je pensioenpakket. Log in en kijk bij ‘Mijn regeling’ waar jouw pensioenpakket uit bestaat.