Samen uw pensioensituatie bekijken

U kunt op verschillende manieren uw pensioensituatie samen bekijken. 

Op het pensioenoverzicht dat uw partner van Pensioenfonds Vervoer ontvangt (en dat ook in zijn of haar online dossier staat op deze site) ziet u hoeveel uw partner bij Pensioenfonds Vervoer heeft opgebouwd. Op deze overzichten staat niet de AOW.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Op de website www.mijnpensioenoverzicht.nl vindt u na inloggen met DigiD een totaaloverzicht van al het pensioen dat is opgebouwd. U ziet het opgebouwd pensioen én het pensioen dat (naar verwachting) opgebouwd gaat worden. Deze berekening wordt gemaakt op basis van de gegevens die nu bekend zijn. Verder toont de website de AOW. U kunt de bruto en de netto bedragen bekijken. Ook is het mogelijk beiden in te loggen met uw eigen DigiD en uw gezamenlijke pensioensituatie te bekijken. Zo ziet u precies welke pensioenen op welk moment ingaan.

Bij het maken van de keuzes, kunt u rekening houden met elkaars situatie. Zo kan het handig zijn om de periode tot u of uw partner AOW ontvangt te overbruggen als een van beiden eerder stopt met werken.

Het pensioendashboard

In het dashboard is het mogelijk uw inkomen en/of pensioen toe te voegen, zodat u en uw partner uw gezamenlijke pensioensituatie kunnen bekijken. Uw partner kan inloggen in het dashboard met zijn of haar DigiD.