Praat met onze pensioenconsulenten

Neem voor praktische vragen contact met ons op. Heb je liever een persoonlijk gesprek, dan staan onze pensioenconsulenten voor je klaar. 

Onze pensioenconsulenten informeren je graag over je pensioen bij Pensioenfonds Vervoer. Overweeg je bijvoorbeeld om eerder te stoppen met werken? Maar weet je niet zeker of dat kan? Wil je weten wat er voor je partner bij het pensioenfonds is geregeld? Of heb je vragen over je pensioenoverzicht? Voor een persoonlijk gesprek over je pensioen kun je terecht bij onze pensioenconsulenten Richard, Ben of Michael. Je kunt met onze consulenten een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek tijdens een pensioenspreekuur. Of ga eens langs op een chauffeurscafédag!

Maak een afspraak voor het gratis pensioenspreekuur

In gesprek met een van onze pensioenconsulenten? Dat kan. Tijdens een afspraak met Richard, Michael of Ben krijg je persoonlijk tekst en uitleg over je eigen pensioen. Het gesprek duurt ongeveer een uur.

Je kunt voor het pensioenspreekuur terecht op verschillende locaties.

  • Amsterdam, Derkinderenstraat 2-8, 1062 DB Amsterdam 
  • Rotterdam, Pegasusweg 200, 3067 KX Rotterdam
  • Groningen, Leonard Springerlaan 23, 9727 KB Groningen
  • Deventer, Gotlandstraat 2A, 7418 AZ Deventer
  • Utrecht, Varrolaan 100, 3584 BW Utrecht
  • Weert, Schepenlaan 6, 6002 EE Weert

Richard Dudink
Amsterdam - Rotterdam
Tel: 06 15 05 30 99

 

Michael Bührs
Utrecht - Weert
Tel: 06 53 93 04 12

 

Ben Kerkhof
Groningen - Deventer
Tel: 06 30 40 29 68

Afspraken voor het pensioenspreekuur vinden plaats op iedere maandag en vrijdag. Omdat er veel gebruik wordt gemaakt van deze mogelijkheid, zijn onze consulenten op deze dagen beperkt telefonisch bereikbaar. Om een afspraak te maken met Richard, Michael of Ben kun je ook onderstaand formulier invullen. Als je je gegevens invult, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op.

Ga bij een van onze pensioenconsulenten langs!